Liner

Liner

Zwembadfolie Made in Germany!

Technojet levert u zwembadfolie op maat gemaakt tegen een gunstige prijs.
Ons programma bestaat uit gewapende folie met diverse diktes en kleuren. Hoe dikker de folie des te langer wordt de garantie. De folie wordt gemaakt in Duitsland en gefabriceerd met hoogwaardige machines welke streng onder controle staan.

U vindt in deze categorie diverse maten en diktes. Mocht u een folie op maat gemaakt willen hebben dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij u een prijsaanbieding kunnen maken.

De liner wordt eenvoudig over de stalen wand gehangen en vervolgens met het topprofiel vastgeklemd. Standaardkleur is Adriatisch blauw. De Zwembadfolie PVC is een membraan van PVC, verkrijgbaar in dikte van 0,6 0,8 en 1,0 mm. Foliebekleding is de meest makkelijke, meest efficiente, economische en toegepaste methode in de wereld. Als resultaat van een zeer geavanceerde technologie is de folie antischimmel, anti-UV en anti-bacterien behandeld.

De liner wordt op maat gemaakt en hoogfrequent gelast. De liner wordt gemaakt volgens norm AFNOR.NF T54-803.1. en heeft een garantie van 10 jaar op de lasnaden en op waterdichtheid van het materiaal volgens de degressieve condities vermeld op de garantiekaart. Voor verwarmde zwembaden met een watertemperatuur gedurende het gehele jaar boven de 30 ºC, wordt deze linerdikte afgeraden (hiervoor is een liner van 1,5 mm het best). Het gebruik van kopersulfaat en afgeleiden is strikt verboden. Er is een ruime keus aan kleuren en linerdiktes, prijs op aanvraag.

Show:
Sort By:

Zwembadfolie PVC. Prijs vanaf.

Zwembadfolie Made in Germany!Technojet levert u zwembadfolie op maat gemaakt tegen een gunstige pr..

€ 18.75 Ex Tax: € 15.50