Montage uitbesteden

Technojet, gevestigd in Loosdrecht en Lattrop is gespecialiseerd in verkoop- aanleg en onderhoud van tuinberegeningsinstallaties, zwembaden, whirlpools en automatisering.

Tevens verzorgen wij uw Zwembad / Whirlpool / Hottub-onderhoud en leveren alle zwembadbenodigheden zoals chloor en reinigingsapparaten.

Ook onderhouden wij de installatie van o.a. tuinberegening, kassenbouw, paardebakken, hemelwaterafvoer, drainage en akkerbouw.
Met onze kennis van ruim 30 jaar ( sinds 1984) maken wij van elk project een succes.
Onze activiteiten bevinden zich hoofdzakelijk in het Gooi en omstreken, Flevoland en Overijssel.
Wij bieden u complete bewateringssystemen welke op maat zijn gemaakt en die toepasbaar zijn in zowel buiten- als binnenshuis.

Naar wens kan er worden gekozen voor een handmatige beregening, computer gestuurd of bestuurbaar via smartphone.
De kennis hiervoor ligt bij ons op de plank.

Gunstig onderhoudscontract!

Ook bieden wij een interessant flexibel onderhoudscontract om uw Zwembad / tuinberegening de gehele zomer optimaal te laten functioneren en in de winter te beschermen tegen vorstschade.
Prijs op jaarbasis al vanaf € 90,00! (afhankelijk van locatie en project).

In het voorjaar komen wij bij u langs om de installatie aan te sluiten, het systeem volledig testen en indien aanwezig de sproeicomputer in de stellen op de gewenste sproeitijden.
Mocht u in de loop van het seizoen de sproeicomputer gewijzigd willen of moet er een sproeier anders worden afgesteld dan komen wij dit kosteloos éénmalig verzorgen.
In de winter blazen wij middels een compressor het gehele systeem leeg zodat u bij vorst geen schade ondervindt.

Aanleggen van een tuinberegening

Technojet werkt met geavanceerde machines en vakbekwame mensen waardoor er na het installeren bijna niets te zien is, zelfs niet in het gras!
Of u nu een grote of kleine tuin hebt, voor elke tuin is er een beregening op maat. Afhankelijk naar de grootte van de tuin wordt bepaald of er wordt beregent met leidingwater of middels een bron.
De meeste sproeiers worden onzichtbaar weggewerkt zodat er ook geen storende sproeiers in de tuin zichtbaar zijn.
Door de waterdruk komen ze uit de grond en zullen na het sproeien weer verdwijnen.
Vaak denkt men dat wanneer er een beregening wordt geïnstalleerd de hele tuin overhoop gehaald wordt. Welnu, dit is dus zeker niet het geval.

Wanneer u plannen heeft voor de aanleg van een tuinberegening, komen wij altijd binnen ons werkgebied vrijblijvend langs voor een korte kennismaking en een impressie van de tuin.
Naar aanleiding hiervan brengen wij u geheel vrijblijvend een offerte uit met een gericht advies qua gebruik en onderhoud. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw eigen smaak en ideeën.

Mail: info@technojet.com

Bel: 06-53484096